Aan de slag

More Joy – coaching
1,5 uur
€ 125,-

Voor als je een steuntje in je rug kunt gebruiken.
Of een flinke schop onder je kont.
Voor als je er even niet uit komt.
Of helemaal vastgelopen bent.
Voor als je gewoon een goed advies wilt.
Of alleen een luisterend oor.
Voor wanneer je naar helderheid snakt.
Of geïnspireerd wilt worden.
Voor als je minder in je hoofd wilt zitten.
Of wilt weten wat je hart je te vertellen heeft.
Voor als je net onder de oppervlakte wilt kijken.
Of echt helemaal de diepte in wilt.

Wat je nu ook nodig hebt, ik ben er voor je.

Info, kennismaken en/of boeken bel/whatsapp naar 06 37 44 44 41
of mail naar info@morejoy.nl en ik neem zsm contact met je op.


More Joy – workshop kernwaarden

Dag (10:00-16:00)
€ 149,- (min 6, max 14 deelnemers)

Tijdens deze workshop ga je jezelf beter leren kennen door het ontdekken van je kernwaarden. Kernwaarden zijn als een blauwdruk van jouw zijn. Het zijn jouw unieke waarden, hetgeen waar je absoluut voor staat, waar je niet omheen kan, wat maakt dat jij jij bent. Het is de fundering waar je je leven op bouwt. Het kan zijn dat je je niet bewust bent van jouw kernwaarden omdat je er nooit bij stil hebt gestaan of niet eerder over hebt nagedacht. In dat geval is er een gedegen kans dat je bepaalde afslagen in je leven hebt genomen die niet in lijn zijn met jouw kernwaarden. Dat voel je in de vorm van weerstand, frictie, en/of disbalans.

Wanneer je je bewust bent van je kernwaarden heb je een innerlijk kompas bij je die je altijd de juiste weg wijst. Wanneer je bij een keuze of beslissing afstemt op jouw kernwaarden, zul je altijd in lijn handelen met jouw pure zijn. Dat vertaalt zich in harmonie, in (levens)energie, in (zelf)vertrouwen en in stabiliteit.  Een meer betrouwbaar kompas voor jouw levenspad is er niet.

Wil je ook een kompas voor het leven? Meld je dan aan voor één van de eerstvolgende workshops en dan zie ik je daar.

zondag 16 januari – Rotterdam
zaterdag 19 februari – Rotterdam

Info, kennismaken en/of boeken bel/whatsapp naar 06 37 44 44 41
of mail naar info@morejoy.nl en ik neem zsm contact met je op.


More Joy – traject

3 maanden
€ 995,-

Je bent van nature een positief mens maar op dit moment zit je vast. Je hebt het gevoel dat je stil staat. Je komt voor de zoveelste keer op hetzelfde punt uit en die spiraal wil je nu wel een keer doorbreken. Je hopt heen en weer tussen je verstand en je gevoel en af en toe weet je niet meer welke je moet volgen en waar je op kunt vertrouwen. Je voelt je regelmatig stuurloos, alsof je geleefd wordt. Je wilt niks liever dan weer aan het roer van je eigen leven staan.

Herkenbaar? No worries, het komt goed.

Tijdens dit traject zullen we praten en zullen we verstillen. We zullen bewegen en we zullen stil staan. We zullen denken en we zullen voelen. Het gaat om bewustwording. Bewustwording van alles wat er is. Wat wil zich onder de oppervlakte aan jou tonen? Dat gaan we niet langer wegmoffelen maar juist recht in de ogen aankijken. Confronterend? Waarschijnlijk wel. En ontzettend verhelderend en verlichtend. Want daar, onder het oppervlak, zit degenen die jij daadwerkelijk bent en die er nu niet volledig mag zijn. De ‘jij’ in al zijn/haar gradaties en vormen, de lichte en de donkere kanten. Oftewel; de perfecte, complete, unieke jij.

Het is de hoogste tijd om jezelf in al jouw facetten volledig te gaan omarmen! Je bent een geschenk voor deze wereld met alles wat je in je hebt. Het zou toch zonde zijn om dat geschenk maar gedeeltelijk uit te pakken. Wanneer je jezelf volledig erkent en niks meer wegdrukt, zal jouw levensenergie weer volop de ruimte krijgen om door jou heen en voor jou uit te stromen. Je hoeft haar dan alleen nog maar te volgen. Als kapitein aan het roer van jouw eigen schip met jouw unieke, innerlijke kompas waar je feilloos op kunt vertrouwen en die jou altijd precies zal brengen waar je moet zijn.

Klaar voor een mooie reis met jezelf?

Dit traject bestaat uit 5 één op één wandelsessies van 1,5 uur plus 12 keer een wekelijks belmoment van 15  minuten en is inclusief de More Joy workshop.

Info, kennismaken en/of boeken bel/whatsapp naar 06 37 44 44 41
of mail naar info@morejoy.nl en ik neem zsm contact met je op.