Aan de slag

Mijn aanpak is geschikt voor mensen die bereid zijn te veranderen. Die kritisch naar zichzelf durven te kijken en beseffen dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen geluk. Mijn aanpak is niet geschikt voor mensen die overal ‘ja maar’ op zeggen en zich comfortabel voelen in een slachtofferrol.

Are you ready to give your life a wake up call?

Boost my life – big time please!
10 weken
€ 995,-

Je bent van nature een positief mens maar nu zie je het even niet meer. Je hebt het gevoel dat je stil staat. Je loopt jezelf in de weg en je gedachten gaan regelmatig met je aan de haal.  Waarom voel ik me toch zo en krijg ik geen grip op mezelf?

Herkenbaar? No worries, help is on the way!

In oktober heb ik nog enkele plekken vrij voor mensen die echt klaar zijn voor verandering.

Ik ga je uit die negatieve spiraal halen. Ik laat je het patroon doorbreken wat je zelf in stand houdt. Ik laat je zien wat er allemaal wel is in plaats van wat er niet is. We gaan je zelfvertrouwen een boost geven, creëren overzicht en we zorgen dat je weer lekker in je vel zit zodat je de hele wereld aan kan!

Ja, ja, dat wil ik, dat wil ik!

Daarvoor krijg je 3 intensieve 1 op 1 sessies met mij van 1,5 uur. Geen moeilijke methodes, geen ellenlange vragenlijsten, geen ingewikkelde oefeningen. Gewoon, jij en ik in gesprek. Jij praat, ik luister (schijn ik erg goed in te zijn). Af en toe houd ik je een glasheldere spiegel voor en ik geef je feedback waar je iets mee kan. Daarnaast ben ik 10 weken lang je buddy. Elke week bel ik je op een vast tijdstip (die jou het beste uit komt) en stem ik kort met je af wat er goed gaat, wat er niet goed gaat en waar je je de komende week op gaat focussen. Ik geef je tips, inspiratie, en motiveer je om dingen te doen die je verder gaan helpen.

Info & boeken

Small talk – big results
1,5 uur
€ 150,-

We lopen een rondje Kralingse Plas (als het droog is) en bij nat weer gaan we lekker ergens zitten. Jij vertelt me waar je (steeds maar weer) tegenaan loopt, waar je mee worstelt, welke beslissing je niet durft te nemen of wat dan ook. Je hebt iemand nodig die jouw situatie objectief bekijkt en jou een setje in de juiste richting geeft. Of iemand die je even een flinke spiegel voorhoudt. Hoe dan ook, heb je na 1,5 uur de juiste inzichten en/of tools in handen om verder te kunnen.

Info & boeken