Waarom more joy

Leuk dat je mijn website hebt gevonden. Ik heb deze speciaal gemaakt voor iedereen die wel wat more joy aan zijn leven wil toevoegen. Ik ben ervan overtuigd dat je het in je hebt om je vrijer, blijer en gelukkiger te voelen. It’s all about mindset. En laat ik nou heel goed zijn in het stimuleren en transformeren van mensen naar een meer positieve mindset. Een mindset die je verder brengt in plaats van die je afremt.

Bij mij is het glas altijd halfvol. Dat zit in mijn natuur, zo ben ik geboren. Niet dat ik 24/7 als een blij ei in de rondte huppel hoor. Echt niet. Ik weet absoluut hoe het is als je glas half leeg is. Daarover meer onder ‘Over mij’

Ik ben de trotse moeder van een tweeling van zeven, twee jongens. Bij de één is het glas altijd halfvol en bij de ander is het glas altijd halfleeg.  Dit fascineert mij enorm! Mijn twee jongens zijn tegelijkertijd geboren, hebben exact dezelfde opvoeding en omgeving en tóch verschillen ze gigantisch van mindset. Door hun weet ik dat het in je karakter zit of je halfvol of halfleeg denkt. Je wordt ermee geboren. Wat ik ook weet is dat je een halfvolle mindset kunt leren. Je kunt als het ware een kraantje aanleggen in je hoofd. En als je merkt dat je halfleeg denkt, kun je je kraantje een beetje open zetten en je glas (mind) vullen met positieve gedachten. Gedachten van mogelijkheden i.p.v. beperkingen. En dat is fijn joh!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen halfvol kan leren denken. Het is mijn missie om dit zoveel mogelijk mensen te leren. Want het maakt je leven simpelweg leuker als je vaker halfvol denkt en minder vaak halfleeg. Het geeft je meer kansen en mogelijkheden, je trekt er meer positieve mensen mee aan, het laat je groeien en het allerbelangrijkste; je wordt er een blijer mens van. More joy dus 🙂 Ik gun dat iedereen.