Over mij

 

Hi!

Mijn naam is Nathalie van Galen. Optimist, idealist, levensgenieter en trotse moeder van twee heerlijke jongens.

Ik help anderen graag naar een meer positieve mindset omdat ik weet hoe ontzettend groot het positieve effect daarvan is. Niet alleen op alles en iedereen binnen jouw leven. Het effect reikt zelfs ver daarbuiten! Zie het als het ‘ripple effect’wat er gebeurt als je een steentje in het water gooit.  De ‘ripples’ reiken ontzettend ver. Dat gebeurt ook wanneer jij meer positiviteit in je leven toelaat.

Ik zie veel mensen vast zitten in beperkende overtuigingen en dat vind ik zonde. Als je die beperkende overtuigingen kunt ombuigen naar helpende overtuigingen, dan gaat er een wereld voor je open. En dat gun ik iedereen. Want je kunt veel meer dan je denkt. Ik vind het eeuwig zonde als mensen hun talenten niet benutten omdat er allerlei beperkende gedachten in de weg staan. Ik help je die weg vrij te vegen zodat je gaat doen wat je eigenlijk het liefste doet. Dat is mijn missie, meer plezier in je leven, voor iedereen, daar ga ik voor!

Van nature ben ik een positief ingesteld mens, zo ben ik geboren. Ik heb echter ook een tijd gekend waarin ik me diep en diep ongelukkig voelde. Ik was net gescheiden van de vader van mijn kinderen, ik had geen inkomen, geen huis en ik wist het allemaal niet meer. Ik zag niet waar ik moest beginnen en voelde me diep ellendig. Mijn leven leek uitzichtloos. Tot ik bedacht dat ik mezelf op die plek hield door mijn negatieve, beperkende gedachten.  Niet de omstandigheden maar IK was de veroorzaker. Ik besloot weer de baas te worden over mijn eigen gedachten in plaats van dat mijn gedachten met mij aan de haal gingen. Ik wist mezelf weer op het juiste spoor te krijgen, het spoor van kansen en mogelijkheden. Het spoor van plezier en geluk. En dat gun ik iedereen.